Home > Kunststof kozijnen  
 

Ontdek Zendow

Onze kunststof kozijnen worden in Sas van Gent geproduceerd met profielen uit de Zendow serie van Deceuninck. Kunststof kozijnen gemaakt met de Zendow serie komen aan al uw wensen tegemoet. Zo bent u vrij van groot onderhoud. Zendow biedt u de perfecte isolatie waardoor u het milieu ontziet en tegelijkertijd kosten bespaart. Zendow is een stijlvol systeem dat volledig en naadloos aansluit op uw woning. Zendow combineert functionaliteit met stijlvol design en biedt u maximaal woonplezier.

Een veilig gevoel

Kunststof kozijnen geven u een gerust gevoel. De meest uiteenlopende diktes veiligheidsbeglazing kunnen immers eenvoudig toegepast worden. Bovendien is het geen probleem om veiligheids hang- en sluitwerk te monteren en worden de sluitplaten rechtstreeks in de versterking vastgeschroefd.
 

Met hart voor onze natuur

Bewust omgaan met het milieu is van groot belang. Ook voor kunststof kozijnen. Daarom zijn kunststof kozijnen zowel milieuvriendelijk als duurzaam. Ramen en deuren zijn 100% recycleerbaar, goede isolators en vrij van groot onderhoud zoals schilderwerk. Zo ontziet u het milieu en uw portemonnee.

Frisse scholen

Woningen Hulst

Molenhof Zaamslag

Duinhof Cadzand

Zoutziederij Hulst

 

Bekijk onze brochures

  
 

 

Vernaeve Kunststof Raamsystemen B.V.
 
Bezoekadres:
Landdijk 8
4551 LW Sas van gent
Tel: +31 115 452999
e-mail: info@vernaeve.nl