Home > Zonwering  
 

Rolluiken

Rolluiken zijn een toegevoegde waarde voor uw woning. Zij bieden u een hoge mate van privacy, veiligheid en bescherming. Rolluiken bezitten ook warmte-isolerende eigenschappen wat een interessante energiebesparing oplevert. Bovendien is er veel aandacht besteed aan het design zodat de rolluiken een finishing touch geven aan uw woning. De rolluiken kunnen in 2 verschillende kasttypes geleverd worden namelijk met een afgeschuinde kast of een afgeronde kast. Er is een uitgebreid kleurengamma waaronder ook structuurlak.

Screens

Screens zijn de ideale filters voor aangenaam zonlicht. Als u tv kijkt of achter de computer zit wordt u niet gestoord door een teveel aan zonlicht. Ook zorgt een screen voor de nodige koelte en schaduw in uw woning. Bovendien beschermt het screen uw meubilair, gordijnen en vloerbedekking tegen verkleuring. Dankzij de uitzonderlijke transparantie belemmeren de screens het uitzicht nauwelijks en zorgen voor een natuurlijke lichtinval. Door de combinatie van de doekkleuren en de doekstructuur kan immers tot 88% van het zonlicht en de zonwarmte worden weerkaatst. Deze transparantie heeft het voordeel dat u naar buiten kunt kijken zonder zelf bekeken te worden. Dus de optimale bescherming van uw privacy.

De combinatie van de doekkleuren enerzijds en de framekleuren anderzijds biedt u een grote keuze aan mogelijkheden om uw persoonlijk screen samen te stellen. De kleuren van het frame worden u aangeboden in 3 standaardkleuren namelijk wit, bruin en blank geanodiseerd. Bovendien bieden wij u het volledige RAL-kleuren gamma aan. Voor het doek kunt u ook kiezen uit een groot aantal zorgvuldig geselecteerde kleuren.

Knikarmschermen

Knikarmschermen bieden u een efficiënte en elegante oplossing om uw terras te beschermen en tegelijk de temperatuur in uw woning onder controle te houden. Ook hier zijn weer verschillende types in ons gamma aanwezig met vele toepassingsmogelijkheden. Het frame is verkrijgbaar in een aantal standaardkleuren maar tegen meerprijs kunt u kiezen uit het volledige RAL-kleurenpalet. Voor een doekkeuze kunt u kiezen uit talloze mogelijkheden van unikleuren, blokstrepen tot fantasiestrepen. Dit doek is rot- en schimmelwerend en vuilafstotend.

Zonwering

 

Vernaeve Kunststof Raamsystemen B.V.
 
Bezoekadres:
Landdijk 8
4551 LW Sas van gent
Tel: +31 115 452999
e-mail: info@vernaeve.nl